Træ & Møbelindustri
Læs den spændende artikel om Art Design i februar-udgaven af fagmagasinet for Træ & Møbelindustrien
Læs mere


Verdens Bedste Convenience-koncept
Vi er meget stolte hos Art Design over at læse om 7-Elevens kåring som Verdens Bedste Convenience-koncept, og at de med deres nye butikker inspirerer og lokker udenlandske kolleger. Vi er glade for at være en del af transformationen. Tillykke med titlen fra os i Søborg.
Læs mere


Ny 7-Eleven på Rådhuspladsen i hjertet af københavn
Endnu en 7-Eleven perle har foldet sig ud i indre København og denne gang befinder vi os nu på Rådhuspladsen nr. 14, hvor Art Design er stolte over at have leveret designet og inventaret til.
Læs mereStøtter Kræftens Bekæmpelse
Art Design støtter igen i år Kræftens Bekæmpelse store Landsindsamling den 7. april 2019.
Læs mereNyrenoverede Øre-, Næse-, Halsklinik i Hvidovre

I Hvidovre kan klinikejer Michelle Nielsen slå dørene op til sin nyrenoverede Øre-, Næse-, Halsklinik på Hvidovrevej 340B. Vi har været meget spændte på at kunne præsentere det færdige resultat for kunden og de besøgende. Klinikken byder nu på et mere stringent og stilrent miljø med lyse farver, fine detaljer og velovervejet materialevalg. Klinikken er helt afgjort et besøg værd, så har du ondt i kæben eller kniber det med mandens hørelsen, så læg vejen forbi Hvidovrevej 340B.
Læs mereNude By Nature hos Matas
For vores kunde Nude By Nature i Australien fik vi opgaven at designe, udvikle og levere deres nye make-up reoler. En opgave der krævede logistisk snilde og tæt kundekommunikation. Vi var glade for at kunne præsentere en fyldestgørende portion af reoler, der nu sælger varer i butikkerne med blikfang, og respekt for firmaets identitet.
Læs mereNy 7-Eleven på Store Kongensgade 84
I forbindelse med den snarlige åbning af den Københavnske Metro Cityring i efteråret 2019, har vi designet og etableret en ny 7-Eleven butik på Store Kongensgade, lige hvor den kommende Metro-station Marmorkirken kommer til at ligge.
Læs mereTalentfulde skilteteknikerelev
Vores talentfulde skilteteknikerelev, Tea Stevns Kirk, har på sit andet hovedforløb på TEC (Gladsaxe), arbejdet på at foliere en spisebordsstol vha. fleksibel og smidig bilfolie. Udsmykningen af stolen er et indpakningsprojekt til topkarakter. Tea har 10 stole stående, klar til indpakning. Flot klaret Tea!
Læs mere


Vi støtter kampen mod kræft
Art Design har igen i år valgt at støtte det store arbejde Kræftens Bekæmpelses gør for kræftramte Børn & unge.
Læs mere


Hvad har Homer Simpson, en New York Cop og 7-Eleven til fælles?
De er alle vilde med donuts.
Læs mereHovedtelefoner fra 50 Cent
Art Design har for Auora Group og SMS Audio udviklet et iøjnefaldende gulvdisplay til teleselskabet 3’s butikker.
Læs mereNye 7-Eleven butikker på Nørreport Station
Art Design har i samarbejde med 7-Eleven skabt en ny og flot butik på en af Danmarks mest travle stationer.
Læs mere